Irriterad

Vet ni vad som irriterade mig otroligt mycket när jag kollade på kommentarer från det senaste inlägget?
Jo, att nån "Madde" kom hit och började reklamera sin blogg. Att hon fixat ny bloggdesign och så kommer hon bara och reklamerar här på MIN blogg, utan att säga nåt som berör inlägget. Det är verkligen SJUKT IRRITERANDE! >.< Och Madde, om du läser dethär, så vill jag bara att du ska veta att du inte är välkommen att göra det igen här på MIN blogg. Det kanske är lite petigt enligt en del, men jag är oerhört störd på det. Så, stick och reklamera nån annanstans, okej?

PS. Ledsen för den dåliga uppdateringen igår, men var tyvärr sjuk, migrän, huvudvärk. Så då ska man kanske inte vara så himla mycket på datorn? :>

AJ MAJ GAD

Tjena tjena, nu tycker jag att alla ni ska tacka och bocka för gud ( jag då asså ) för den vackra designen jag har gjort till vår lilla vän här idag.



You know who I am ;D

Dumma :c

ni har blivit lite tveksamma ser jag, jag hade förväntat mig tusen kommentarer ju.
SKÄRP ER.
host.
okej.
idag ska jag och pappa packa allting vi ska ha med till Ammarnäs (ca. 30 km från Norges gräns i svenska lappland), eftersom att vi ska på klassresa på söndag, kommer hem på fredag (alltså nästa veckas söndag och nästa nästa veckas fredag xd) så vi måste bla ha med
- fiskegrejor
- flytvästar
- mössor, vantar, halsduk
- jackor
- utebyxor
- oömnma vardagskläder
- strumpor
- trosor

och en massa annat xd
tror ni jag klarar det?

-
+
-
=
?


Omstart.

NU, ni, har jag skapat en ny blogg efter galerix "undergång". :>
så, kommer alltså från www.galerix.blogg.se men denna gång kommer jag nog vara mindre petig med mitt bloggande, det var ju petigheten som förstörde min karriär ._.
men, nu är jag back on track, och nu kommer ni få läsa om min vardag, men även foto och mode. så, enjoooooy.
jag ska fixa en header och en bloggdesign så snart jag bara kan. :'3
KRAAAAAAAM. ;*
/lotta.

RSS 2.0